1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2014 17:14

Ωρα για... Beach Slap

Νοτιοδυτικά της Αθήνας, εκεί  όπου ήλιος καίει 300 ημέρες το χρόνο και τα beach slap* στο πιο hot παιχνίδι του καλοκαιριού, το beach volley, δεν σταματάνε ποτέ, ο Παύλος Μπελιγράτης (Anima Club) και ο Γιώργος Κερκινές (Volleyleague) με  καλοκαιρινή διάθεση   αξιοποιούν την εμπειρία τους ξεκινώντας  μια σειρά τουρνουά με τίτλο « BEACH SLAP».

Η σειρά των τουρνουά ξεκινάει την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014,στον πολυχώρο Anima Club της Αναβύσσου, ο οποίος εξελίσσεται σε επίκεντρο αθλητικών δράσεων αλλά και καλοκαιρινής διασκέδασης,  με τα κορμιά να «παίρνουν φωτιά» και αθλητές και αθλήτριες να αγωνίζονται σε αγώνες μεικτού και γυναικών.

Ενώ την επόμενη Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014, το BEACH SLAP Tournament μεταφέρεται δίπλα στο κύμα, στο Blue Beach Bar και στις εγκαταστασεις του ΝΑΟΓΑ ( 37,5 χλμ, Αθηνών-Σουνίου) για το δεύτερο στη σειρά καυτό και πολλά υποσχόμενο τουρνουά.

Για όσους θέλουν  να φορτίσουν τις  μπαταρίες τους και να ζήσουν συναρπαστικές μονομαχίες στην άμμο η συμμετοχή στο « BEACH SLAP Tournament»  είναι  απλά  μονόδρομος…

*Beach Slap: Πανηγυρισμός στο Βeach Volley…..που εκδηλώνεται… με χαλαρό χαστούκι στα οπίσθια του συμπαίχτη/τριας….

Χορηγός επικοινωνίας: volleynews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ