1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2014 22:59

Δρίκος: «Χάσαμε από τα δικά μας λάθη και της διαιτησίας»

Στα λάθη της ελληνικής ομάδας στο τάι μπρέικ, αλλά και σε αυτά της διαιτησίας στο δεύτερο σετ, στάθηκε ο προπονητής της Εθνική ανδρών, Σωτήρης Δρίκος μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ μετά την ήττα με 3-2 από την Σλοβενία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ.  



«Χάσαμε από τα λάθη μας στο 5ο σετ και από τα λάθη της διαιτησίας στο 2ο. Στην Ευρώπη συνήθως οι γηπεδούχοι έχουν τουλάχιστον το 50-50 της διαιτησίας. Εμείς σήμερα δεν το είχαμε και αυτό δείχνει πόσο έχουμε πέσει στα μάτια του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Χάσαμε 5 σερβις στο τάι μπρέικ και τα 4 ήταν μετά τον 8ο πόντο. Η πρόκριση θα παιχθεί μέχρι την τελευταία φάση και τα παιδιά δεν είναι διατεθειμένα να την αφήσουν εύκολα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε τα εύκολα λάθη στα κρίσιμα σημεία.

Από την μεριά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε: «Η Σλοβενία είναι μια δυνατή ομάδα και εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά στο τέλος φάνηκε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο μαζί. Αν δεν είχαμε κάνει κάποια λάθη, λόγω και της κούρασης θα είχαμε κερδίσει. Σε κάποια σημεία κολλάμε γιατί δεν παίζουμε συχνά μαζί. Θα δουλέψουμε και ελπίζω να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε στη Σλοβενία».

1 σχόλιο

  • Comment Link DimosRow Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 09:11 posted by DimosRow

    Η ομάδα ειναι άχρωμη, άοσμη, χωρίς χημεία και με εμφανή την απουσία πραγματικού αρχηγού.
    Η υποδοχή για κλάματα, οπότε και τα υπόλοιπα ακολούθησαν την κακή υποδοχή.
    Δεν βρήκα ούτε ενα σημείο που να θαυμάσω κάποια ομαδική ή ατομική ενέργεια πλην δυο τριών περιπτώσεων.
    ΛΕΙΠΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ πράγμα εξίσου σημαντικό με τα κορμιά.
    Τα περι λαθών της διαιτησίας........ασπιρίνη για τον καρκίνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ