1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2022 01:16

Ουκρανία: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη αρκετοί παίκτες που επιστρατεύτηκαν, τέλος ολα τα πρωταθλήματα

Η Ρωσική εισβολή  και ο σκηνικό πολέμου που στήθηκε απο χθές τα ξημερώματα στην Ουκρανία, υποχρέωσαν την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (FVU) της χώρας να αναστείλει επ' αόριστον ολα τα πρωταθλήματα βόλεϊ (φωτο ιστοσελίδας ομοσπονδίας)

Οι περισσότερες ανδρικές και γυναικείες ομάδες εχουν ήδη διαλυθεί καθώς οσοι παίκτες δεν μπόρεσαν να φύγουν στο εξωτερικό πέταξαν την αθλητική στολή και φόρεσαν την αντίστοιχη στρατιωτική και πήραν όπλο αφού πλέον με απόφαση του προέδρου της χώρας, επιστρατεύτηκαν μαζί με άλλους αθλητές απο ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ωστε να υπερασπιστούν την πατρίδα σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Μόλις πριν από 5 ημέρες τιποτα δεν προμήνυε την καταστροφή των πρωταθλημάτων. Η SK Prometey σήκωσε το Κύπελλο Ουκρανίας γυναικών, στον τελικό που έγινε κανονικά. Τη στιγμή της διακοπής των αγώνων στην κανονική περίοδος και στη Superliga Dmart γυναικών, η Prometey είχε τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ ενω στο πρωτάθλημα ανδρών, η Epitsentr-Podolyany ήταν η αντίστοιχη πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου.

Περισσότερα από την κατηγορία: « Κράβαρικ τέλος! MVP ο Αγγελόπουλος »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ