1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2017 17:02

«Βόμβα» με Μπέμε πυροδοτεί ο Ολυμπιακός (video)

Έτοιμος για άλλη μια μεταγραφή βόμβα είναι ο Ολυμπιακός που θέλει να αλλάξει τις ισορροπίες στο ελληνικό βόλεϊ με την απόκτηση του Γερμανού κεντρικού Μάρκους Μπέμε.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αποκτήσει  τον βασικό πασαδόρο της εθνικής Πολωνίας, τον Ντρίζγκα, τον Βούλγαρο ακραίο, Αλεξίεφ, τον Ολλανδό ακραίο, Ράουβερντνικ και τον Φινλανδό διαγώνιο Οϊβάνεν, αλλά θέλουν να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα με τον

Η συμφωνία είναι κλεισμένη ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις με το θέμα των κοινοτικών. Αν τελικά καταλήξουμε στη λύση των 4 ξένων ή 5 κοινοτικών όπως πρότεινε ο Καραμπέτσος, τότε ο Γερμανός θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Μπέμε θα είναι ένα θηρίο στο κέντρο του Ολυμπιακού καθώς με ύψος 2.11 δεν υπάρχουν πολλοί στο ελληνικό πρωτάθλημα να τον… ξεπεράσουν. Ο Μπέμε ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε τη 2η θέση στο Ευρωβόλεϊ και κατέκτησε το βραβείο ενός εκ των κορυφαίων κεντρικών που συμπεριλήφθησαν στην κορυφαία ομάδα.   

Είναι 32 ετών και την τελευταία διετία  αγωνίζονταν στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τσούπρουμ Λούμπιν, ενώ έχει περάσει από την Μπερλίν, την Φριντρισχάφεν την Χάκινγκ, την ιταλική Αλτοβέρε και την τουρκική Φενέρμπαχτσε.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ