1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2017 06:15

Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό η Παπαδοπούλου

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα την Χαρά Παπαδοπούλου για τη νέα σεζόν.
Η 21χρονη πασαδόρος όπως όλα δείχνουν θα αφήσει τον Παναθηναϊκό για τις πρωταθλήτριες, αντικαθιστώντας την Αρετή Τέζα.

Η Παπαδοπούλου ξεκίνησε την πορεία της στον Ηρακλή Ιωαννίνων και οι εξαιρετικές εμφανίσεις της με τις «μικρές» Εθνικες ομάδες, της έδωσαν το... εισιτήριο για τον Παναθηναϊκό. Στις πράσινες όμως δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελε, αφού έμενε στην σκιά άλλων πασαδόρων.

Ο Ολυμπιακός προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Έχει ανανεώσει ήδη το συμβόλαιο των Χριστοδούλου, Γιώτα, Κονόμη και Χίπε, ενώ αναμένεται να πάρει σειρά και η Λαμπρούση. Για να κλειδώσει η αρχική επτάδα της νέας σεζόν, μένει να αποκτηθούν και 2 ξένες ακραίες.

4 σχόλια

  • Comment Link πιρδαςκ. Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 18:40 posted by πιρδαςκ.

    Ο ολυμπιακος παιρνει την παπαδοπουλου λογω ηλικιας αλλα χανει σε αλλα σημεια οταν αγνοει παικτριες οπως η χανταβα η λαζαρεβιτς που μαλλον θα φυγει.αν ο παναθηναικος κανει καλες μεταγραφες φετος πχ.βεργιδου δρακουλιδου τοτσιδου οικονομιδου η και καποιες αλλες νεες παικτριες που βγαινουν και εχουν μαλιστα κληθει και εθνικη πχ.μπακοδημου καρακαση θα εχουμε αλλαγη δεδομενων.

  • Comment Link Σκεπτόμενος Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 14:08 posted by Σκεπτόμενος

    Ευχομαι να μην μετανοιώσεις για την επιλογή σου. Πήγες σε μία μεγάλη ομάδα. Θα παίξεις όμως ;; Και εάν ναί πότε και πόσο ; Μήπως έπρεπε με τις ικανότητες που έχεις και την ηλικία σου να πας σε μία καλή ομάδα για να παίξεις και να καθιερωθείς σιγά σιγά στο χώρο του βόλλευ ;;

  • Comment Link ΑΛΕΞ Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 12:49 posted by ΑΛΕΞ

    Εκεί τουλάχιστον θα πάρει τα χρήματά της...

  • Comment Link VOLLEYBALL Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 11:31 posted by VOLLEYBALL

    ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ....ΗΡΘΕ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΟΠΙΣΕ...ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟ..ΜΕ ΤΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙΣ;ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Α1 ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ