1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-09-2013 12:10

Ευχάριστα νέα για Αντζελίνα Γκραν

Τον ...πελαργό περιμένουν η κάτοχος του αργυρού μεταλλίου του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος 2011, Αντζελίνα Γκραν και ο σύζυγος της Στέφαν Χάμπνερ.Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι , στις αρχές του νέου χρόνου θα γίνουν γονείς.

«Ο Στέφαν κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτά τα νέά»

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Αντζελίνα είναι μια από τις πιο διάσημες Γερμανίδες αθλήτριες παγκοσμίως στον κόσμο του βόλεϊ. Έχει εκπροσωπήσει τη Γερμανία σε κάτι λιγότερο από 300 αγώνες. Επίσης συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και σε διάφορες διοργανώσεις του παγκοσμίου Γράντ πρι. Έχει αγωνιστεί σε διάφορα τουρνουά όπως στην Ιταλία και το Αζερμπαϊτζάν.

Όσο για τον «συνταξιούχο» ,πλέον, Στέφαν, ήταν ένας από τους καλύτερους μπλογκέρ της Γερμανίας και συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.Επαγγελματικά , η καριέρα του κράτησε 20 χρόνια, αγωνιζόμενος σε Γερμανία και Ιταλία. Τώρα, είναι μέλος της ανδρικής προπονητικής ομάδας της Γερμανίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ