1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2013 11:45

Σε τρία χρόνια ...Ρίο 2016

Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 ξεκίνησε και στο Ρίο της Βραζιλίας, όπου θα φιλοξενηθούν, μετρούν τρία χρόνια μέχρι την έναρξη τους.

Αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 10.500 αθλητές από 200 χώρες του κόσμου στους πρώτους αγώνες που θα φιλοξενήσει η Νότια Αμερική.

Οι αγώνες θα γίνουν σε τέσσερις ζωνές: Μπάρα, Ντεοντόρο, Κόπα Καμπάνα και Μαρακανά.

Οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής, αλλά και οι τοπικοί φορείς εργάζονται πυρετωδώς με σκοπό όλα να είνα τέλεια το 2016, ενώ 36 μέλη της ΔΟΕ έχουν επισκευτεί την Βραζιλία.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρόγκ, δήλωσε για την πρόοδο των έργων στην χώρα του καφέ και της Σάμπα:
«Στην Κοπενχγάγη το 2009 η ομάδα διοργάνωσης των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο 2016 υποσχέθηκε την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή αγώνων. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε και τα έργα στην χώρα της Βραζιλίας βρίσκονται σε άριστο επίπεδο και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να παρακολουθήσουμε θαυμάσιους αγώνες, έχοντας υψηλή ασφάλεια. Τρία χρόνια πριν τους αγώνες και είμαι βέβαιος πως όλοι θα χαρούν την διοργάνωση και θα μιλάνε για εξαιρετική διεξαγωγή και φιλοξενία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ