1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2023 00:19

Ιταλία: Παρελθόν ο Μαζάντι απο τον πάγκο της εθνικής γυναικών

Το «διαζύγιο» με τον μέχρι τώρα προπονητής της εθνικής γυναικών, Ντάβιντε Μαζάντι, μετά από συνεργασία έξι χρόνων ανακοίνωσε και επίσημα η Ιταλική ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος Μανφρέντι με δήλωση του εξέφρασε την εκτίμηση και τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Μαζάντι, καθώς και στις επιτυχίες που πέτυχε με την Σκουάντρα Αντζούρα από το 2017.

Από την άλλη πλευρά ο Μαζάντι με ανάρτηση του ευχαρίστησε τη συνεργασία με την Ιταλική ομοσπονδία και έκανε απολογισμό των διακρίσεων και των μεταλλίων με την Ιταλία από το 2017 μέχρι τώρα.

Αρχικά ο Mαζάντι οδήγησε την Ιταλία στο χαλκινο μετάλλιο στο Γκραν Πρι του 2017, και στο ασημένιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 στην Ιαπωνία.

 Το 2019 κατέκτησε το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό και εξασφάλισε μια την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, όπου το 2021 η ομάδα είχε αποκλεισμό σοκ στους προημιτελικούς. Τελικά ανέκαμψε με ένα εκπληκτικό χρυσό στο Ευρωπαϊκό του 2021 στο Βελιγράδι κόντρα στην πανίσχυρη Σερβία και μια ιστορική επικράτηση την ίδια χρονιά στο Nation League.

Το 2023 η Σκουάντρα Αντζούρα απέτυχε καθώς τερμάτισε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της και αποκλείστηκε από στους Ολυμπιακούς του Παρισιού το 2024, γεγονότα που έφεραν το φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ