1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2013 15:04

«Σούπερ» ψώνια από Τρεντίνο και Σαν Τζιουστίνο για Ραβένα

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την Ραβένα που απέκτησε τους Αντρέα Μπάρι και Κλέμεν Κεμπούλι.


Ο Αντρέα Μπάρι ήταν τα οκτώ τελευταία χρόνια το βασικό λίμπερο της Τρεντίνο, ενώ είναι και το βασικό λίμπερο της εθνικής Ιταλίας. Στο παλμαρέ των τίτλων του μετράει τριά πρωταθλήματα Ιταλίας, ισάριθμα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου με την Σκουάντρα Ατζούρα. Η επίσημη παρουσίαση του στον τύπο και τους οπαδούς της νέας του ομάδας θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 12.00 ώρα Ιταλίας.

Πέραν όμως του Μπάρι, η Ραβένα απέκτησε και τον Κλεμέν Κεμπούλι από την Σαν Τζιουστίνο που την σεζόν 2012-2013 είχε μια εξαιρετική σεζόν. Ο 21 ετών ακραίος είναι Σλοβένος και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2010. Έχει κατακτήσει το νταμπλ στη Σλοβενία τη σεζόν 2011-2012 με την Ολύμπια Λουμπλιάνα, ενώ το 2011 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο με χρώματα της Σλοβενίας.

Να θυμίσουμε πως η Ραβένα κατέλαβε την τελευταία θέση της βαθμολογίας την σεζόν 2012-2013 στην Α1 Ιταλίας, ενώ τα χρώματα της φορούσαν δύο ...δικά μας παιδιά. Ο Σάκης Ψάρρας και ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ