1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2023 00:18

Ιταλία: Έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Λούμπε κόντρα στην Τρεντίνο στους τελικούς των πλέι οφ

Η πρωταθλήτρια των τεσσάρων τελευταίων ετών, Λούμπε Σιβιτάνοβα (φωτό) η οποία πέρασε σε έκτο συνεχόμενο τελικό, και η Τρεντίνο είναι το ζευγάρι που θα μονομαχήσει στη σειρά των τελικών των πλέι οφ (θα χρειαστούν 3 νίκες) για την κατάκτηση του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Το πλεονέκτημα έδρας έχει η Τρεντίνο και το πρώτο σερβίς θα ξεκινήσει την Πρωτομαγιά, το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο στις 4/5 στην έδρα της Λούμπε και το τρίτο στις 7/5 πάλι στο Τρέντο. Αν χρειαστεί τέταρτο και πέμπτο ματς αυτα θα γίνουν 10 και 14/5.

Στην ημιτελική σειρά έπεσαν… κορμιά καθως χρειάστηκαν τα πέμπτα ματς για να αποκλείσει η Τρεντίνο με 3-2 νίκες την Πιατσέντζα και η Λούμπε με το ίδιο σκορ το Μιλάνο.

Προπονητής στην Τρεντίνο είναι ο Λορεντζέτι και ξεχωρίζουν οι Μικελέτο, ο πολύπειρος Καζίσκι και ο Ποντροσκάνιν ενώ στη Λούμπε κόουτς είναι ο Μπλενγκίνι και σταρ ο μπαρουτοκαπνισμένος Ζάιτσεφ, Νικόλοβ, Χερέρα, Γκαρσία Φερνάντεζ.

Η σειρά των τελικών

1/5: Τρεντίνο –Λούμπε

4/5: Λούμπε-Τρεντίνο

7/5 : Τρεντίνο -Λούμπε

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ