1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2013 12:00

Τριάδα πακέτο από Τρεντίνο σε Άνκαρα

«Πακέτο» στην Χάλκμπανκ Άνκαρα στέλνουν τα ιταλικά μέσα τους Οσμάνι Χουαντορένα, Ράντοστιν Στόιτσεφ και Ραφαέλ Ολιβέιρα.

 

Την θέση του Στόιτσεφ στην Τρεντίνο αναμένεται να πάρει ο Ρομπέρτο Σερνιότι, ενώ τη θέση του Ραφαέλ φημολογείται πως θα καλύψει την προσεχή αγωνιστική χρονιά ο Μανουέλ Κοσκιόνε που πέρσι αγωνίστηκε στην Καστελάνα Γκρότε.  

Σχετικά άρθρα

  • MVP για τέταρτη φορά ο Χουαντορένα
    Παρότι η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό ο ακραίος της Λούμπε Οσμάνι Χουαντορένα αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στον Πολωνία.
  • Άψογοι Ζάιτσεφ και Χουαντορένα (video)
    Μπορεί πριν από ένα μικρό διάστημα η Ιταλία να αντιμετώπιζε προβλήματα και κάποιοι παίκτες να αποχώρησαν, όπως είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης κι αυτό το απέδειξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 
  • Τα παιδία παίζει (video)
    Αναμφίβολα το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία σοβαρή διοργάνωση, στην οποία κάθε παίκτης και κάθε ομάδα ζητά την κορυφή.
  • Ο Χουαντορένα ξαναχτύπησε (video)
    Ποιος να σταματήσει τον  Χουαντορένα όταν το πάιπ του είναι τόσο δυνατό και αποτελεσματικό; Για αυτό τον ήθελε η Ιταλία στην ομάδα της. Δείτε το βίντεο. 
  • Το άλμα του Χουαντορένα (video)

    Δεν είχε τι να κάνει ο Χουαντορένα στην προπόνηση της Ιταλίας, και είπε να κάνει ένα αλματάκι. 

    Δείτε το βίντεο. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ