1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2022 23:45

Το μισό ελληνικό βόλεϊ... ελπίζει να πάει Κορέα!

Αντίστροφα μετράει το ελληνικό βόλεϊ για τα ντραφτ της Κορεατικής Ομοσπονδίας, καθώς στο διήμερο 27-28 Απριλίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Cheongdam Rivera της Σεούλ, οι ομάδες του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα μαζευτούν για να επιλέξουν  6 αλλοδαπές αθλήτριες απ' ολο τον κόσμο, στις οποίες θα τους προσφέρουν «χρυσά συμβόλαια» για να τις εντάξουν στο ρόστερ τους.

Η διαδικασία αναφέρει ότι οι προπονητές των ομάδων των πρωταθλημάτων Γυναικών-Ανδρών, θα δουν μέσω βίντεο τους 46 συνολικά υποψήφιους πάικτες και παίκτριες που εχουν προκριθεί στην προεπιλογή, ώστε να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Στην αρχική λίστα της προεπιλογής βρίσκεται για δεύτερη φορά η διεθνής ακραία του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα, παρέα με τις γνωστές μας, Σάσκια Χίπε του Ολυμπιακού, Κάντι Κούλερκαν (Μαρκόπουλο), Έρικα Μερκάδο (Άρης), Αντρέα Μίτροβιτς (ΑΟ Θήρας), Αλεξάντρα Χόλστον (ΑΟ Θήρας) και η Κάρλα Κλάριτς η οποία πέρσι είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Στη λίστα είναι και η πρώην διαγώνια του ΑΟ Μαρκοπούλου Γιασμίν Μπερντάρτ, η οποία αγωνίστηκε και πέρυσι με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Κορέας.

Για τους άνδρες τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι Πάβλε Πέριτς του Ολυμπιακού, αλλά κι ο Λετονός Χέρμανς Έγκλεσκαλνς ο οποίος ξεκίνησε στον Πειραϊκό σύλλογο για να αποχωρήσει τα Χριστούγεννα λόγω προσωπικών προβλημάτων, αλλά και ο γνωστός Κολομβιανός που εχει περάσει με επιτυχία από την Ελλάδα, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Στο παρελθόν από τους άνδρες, μονο οι διεθνείς του Φοίνικα Σύρου, Αντρέας Φράγκος και Δημήτρης Τζούριτς έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Κορέας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ