1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2021 17:39

Τσάμπιονς Λιγκ: O «σούπερμαν» Αμπντέλ Αζίζ και ο «πιστολέρο» Σέμενιουκ, βαρόμετρα στον τελικό ανδρών (vid)

Τρεντίνο και Ζάκσα είναι το δεύτερο ζευγάρι που των Super finals του Τσαμπιονς Λιγκ που θα αγωνιστεί το Σάββατο (1/5) στη Βερόνα. Βασικό ρόλο και σε αυτή τη μεγάλη κόντρα των ανδρών θα παίξουν επίσης δύο εκπληκτικοί παίκτες . Πρόκειται για τον Νιμίρ Αμπντελ Αζίζ της Τρεντίνο και τον Καμίλ Σέμενιουκ της Ζάκσα.

 O «σούπερμαν» Νιμίρ

Ο 28 χρόνος (2μ01) Ολλανδός ακραίος-ζογκλέρ της Τρεντίνο είναι με διαφορά ο φετινός κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης. Πρόκειται για ένα «σούπερμαν» που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις, (ξεκίνησε ως πασαδόρος), και να δώσει λύσεις σε όλους τους τομείς. Είναι ο ηγέτης και σταρ της Τρεντίνο ενώ η σπεσιαλίτε του είναι οι άσσοι που του παίρνει με μεγάλη ευκολία, και αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των λίμπερο.

Η Τρεντίνο που του ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο για αλλα δύο χρόνια, περιμένει πολλά από αυτόν, όσον αφορά την κατάκτηση του αυριανού τροπαίου, αφού η Ιταλική ομάδα με την μεγάλη ιστορία, έχασε φέτος κύπελλο και πρωτάθλημα Ιταλίας από τη Λούμπε, και της έχει μείνει η κούπα της Βερόνα.

Ο «πιστολέρο» Σέμενιουκ

Από την άλλη ο Καμίλ Σέμενιουκ είναι ο σταρ της πρωτάρας Κέντζερτζιν Κολζε Ζάκσα. Ο 24 χρονος (1μ94) Πολωνός ακραίος είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου. Ήταν καθοριστικός στην φετινή πορεία του Πολωνικού «Πειρατικού» ειδικά στις μυθικές προκρίσεις με την Λούμπε και την Ζενιτ Καζάν που τις ξεπέρασαν στα «χρυσά» σετ.

Ο Σέρβος προπονητής Γκρμπτς ποντάρει πολλά στο πάθος τους και τις τεράστιες επιθετικές ικανότητες και ελπίζει να είναι αυτός που θα βοηθήσει την κυπελλούχο Ζακσα (έχασε το πρωτάθλημα από την Γιαστρέμπσκι) να κάνει ένα ακόμη θαύμα, με την κατάκτηση της μεγάλης κούπας.  

Δείτε παρκάτω δύο βίντεο με τα φετινά κατορθώματα των δυο παικτών στο Τσάμπιονς Λιγκ:

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ