1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2021 19:20

Ιταλία: Η Περούτζια πολιορκεί τον Νίκολα Γκρμπτς για τον πάγκο της

Ο Νίκολα Γκρμπτς της Πολωνικής Ζάκσα είναι ο μεγάλος στόχος της Περούτζια για διάδοχος του Βαν Χέϊνεν στον πάγκο της ομάδας.Παρόλο που ο Σέρβος προπονητής της κυπελλούχου Πολωνίας, ανανέωσε τον Φλεβάρη για δύο χρόνια και αρνήθηκε να συζητήσει με τον Ιταλικό σύλλογο πριν μερικές εβδομάδες, οι άνθρωποι της Περούτζια σκοπεύουν να επανέλθουν με νέα πρόταση.

Η πρόσφατη απώλεια του πρωταθλήματος από την Γιαστρέμσπσκι και το αποτέλεσμα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τρεντίνο την 1η Μαΐου στην Βερόνα, πιστεύουν ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Πολωνική ομάδα, και πιθανόν ο Γκρμπτς να αποχωρήσει.

Όπως υποστηρίζουν η Ζάκσα μετά απο αυτή την φοβερή πορεία που έκανε δεν θα αντέξει οικονομικά να πληρώσει τα μεγάλα πριμ που εχει υποσχεθεί στους παίκτες για τις μέχρι τώρα νίκες που πέτυχε στην Ευρώπη ενώ είναι πολύ δύσκολο αγωνιστικά να επαναλάβει τέτοια αποτελέσματα στο κοντινό μέλλον. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ