1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2021 22:58

Αποχωρούν απο το Ιταλικό πρωτάθλημα Ατανασίεβιτς και Λεάλ

Δύο πολύ μεγάλοι σουπερ σταρ του Ιταλικού πρωταθλήματος, αποχωρούν από Περούτζια και Λούμπε, τους δύο πρωτοπόρους της Ιταλικής λίγκας.

Μετά από 8 χρόνια κατά τη διάρκεια του οποίου κέρδισε ένα ιταλικό πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και τρία σούπερ καπ, ο 29 χρόνος (2μ00) Σέρβος διαγώνιος της Περούτζια. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, ήταν μόνο μια φήμη, αλλά τώρα το επιβεβαίωσε και το γραφείο μανατζερ που τον εκπροσωπεί.

Ο Ατανασίεβιτς επίσης έχει αναδειχθεί, MVP του Ιταλικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου από μία φορά, πρώτος σκόρερ και κορυφαίος διαγώνιος του πρωταθλήματος αλλά και του Τσαμπιονς Λιγκ απο τρεις φορές.  Το άλλο μεγάλο όνομα που ανακοίνωσε την αποχώρησή του, έστω και έμμεσα, ήταν ο 32 χρονος (1μ96) Κουβανός-Βραζιλιάνος Γιοάντι Λεάλ της Λούμπε. 

«Βρίσκομαι σε μια λεπτή στιγμή στην καριέρα μου στην οποία πρέπει να αντιμετωπίσω σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν συνέπειες. Ξέρω την αξία του εαυτού μου και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να μου δώσει λιγότερη αξία από ό, τι έχω!» ανέβασε στο λογαριασμό του στο f/b.  

Στη Λούμπε παίζει από το 2018, και έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, το παγκόσμιο συλλόγων και το Ιταλικό Πρωτάθλημα μία φορά το καθένα καθώς και το Κύπελλο δύο φορές. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ