1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2021 17:15

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι πρώτες έξι ομάδες που προκρίθηκαν

Έξι ομάδες έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο πρόκρισης για την φάση των «8» του Τσάμπιον Λιγκ, πριν από την τελευταία ημέρα των ομίλων της διοργάνωσης που είναι σε εξέλιξη.

Οι ομάδες αυτές είναι: ΖAKSA και Σκρα Μπελσάτοφ από την Πολωνία, Περούτζια, Λούμπε, Τρεντίνο από την Ιταλία και Ζενιτ Καζαν από τη Ρωσία.

Δύο ακόμα εισιτήρια που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, διεκδικεί η δεύτερη της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου Μπερλίν που έχει 12 βαθμούς έναντι 15 της Ζενιτ Καζάν που προκρίθηκε και διοργανώνει τον όμιλο της στην έδρα της και μία θέση από τον τέταρτο όμιλο που διεκδικούν η πρωτοπόρος Μοντένα που έχει 12 βαθμούς και η δεύτερη Πολωνική Βαρζάβα που έχει 11. 

Στα χθεσινά αποτελέσματα των ομίλων είχαμε:

Α όμιλος: έχει ολοκληρωθεί από 26-28/1 και πέρασαν ΖAKSA και Μπελσάτοφ με 17 και 13 βαθμούς αντίστοιχα. 

Β όμιλος με έδρα την Περούτζια: 3η μέρα Περούτζια-Λούμπε 3-0 , Τουρ-Αρκάς 3-0

 Γ’ όμιλος με έδρα το Καζάν: 3η μέρα Μπερλίν-Ζενίτ Καζάν 0-3, Λουμπλιάνα-Γιαστρέμπσκι 3-0 (άνευ αγώνα επειδή η Γιαστρέμπσκι έχει κρούσματα κορονοϊού) 

Δ ΄ομιλος με έδρα την Μοντένα: 3η μέρα: Βαρζάβα-Μοντένα 3-2, Κνακ Ροζελάρε-Κεμέροβο 3-1

Ε ομιλος με έδρα το Φριντρισχάφεν: 3η μέρα: Φριντρισχάφεν- Λοκομοτίβ Νοβοσιμπιρκ 0-3, Καρλοβάσκο Τσεχίας-Τρεντίνο 1-3. Εδώ τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής ότι και αποτελέσματα έρθουν δεν έχουν καμία ουσία, αφου η Τρεντίνο προκρίθηκε πρώτη με 17 βαθμούς και τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ