1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2021 16:29

Τουρκία: Μυθικές προσφορές από Βάκιφμπανκ και Φενέρ για την υπογραφή της Ζου Τινγκ

Όλος ο πλανήτης θέλει τη Ζου Τινγκ. Κυριολεκτικά οι πλουσιότεροι σύλλογοι στον κόσμο «σφάζονται» στα πόδια της κορυφαίας Κινέζας αθλήτριας τους τελευταίους μήνες,ώστε να μπορέσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του συμβολαίου της. 

Συγκεκριμένα για την 26 χρονη (1μ98) κορυφαία ακραία στον κόσμο και ΜVP των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016, έχουν καταθέσει προσφορές η Μπουστο Αρσίζιο και Σκαντίτσι από Ιταλία, Ντιναμό ΑΚ Μπαρς από Ρωσία, Φλαμέγκο από Βραζιλία, ενώ… ξέφυγαν οι Τουρκικές Γαλατασαραϊ και Βακιφμπανκ.

Οι δύο τελευταίες κυριολεκτικά, έφτασαν να κανουν πλειστηριασμό με αστρονομικά ποσά που τα βρίσκουμε μόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τα κοντέρ «έσπασε» η πρωτοπόρος της Σουλταν Λιγκ, Βάκιφμπανκ, στην οποία η Κινέζα σουπερ σταρ είχε αγωνιστεί την τριετία 2016-19, καθώς της πρόσφερε 1,6 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια ώστε να επιστρέψει και πάλι στην Κωνσταντινούπολη.

Η «Ζου» παρά τον χορό των εκατομμυρίων υποστήριξε μέσω του μανατζερ της, ότι μέχρι την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο δεν προκειται να υπογράψει πουθενά, αφου βασική προτεραιότητα είναι επιτυχία της εθνικής γυναικών και στη συνέχεια θα σκεφτεί σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί. 

 Η Κινέζα ακραία που πριν δύο μήνες στέφθηκε πρωταθλήτρια με την Τιαντζίν σύμφωνα με πληροφορίες των κινέζικων σαϊτ θα αποχωρήσει η για την Γκουανγκντόνγκ, η για την νεοιδρυθείσα Σενζέν Κίνας-Σερβίας, είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά στην συμφωνία με την Κινέζα σούπερ σταρ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ