1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2013 19:15

Αξέχαστη για 3.500 θεατές η Ημέρα του Μπόβο (φωτο)

"Πάντα στις καρδιές μας" "Πάντα στις καρδιές μας" ©volleyball.it
Cannot find volleynews.v2/WORLD/ITALY/2012-13/bovoday2013 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WORLD/ITALY/2012-13/bovoday2013/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η έδρα της Πιατσέντσα γέμισε από κόσμο προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του Ιγκόρ Μποβολέντα σε ένα πάρτυ από την αρχή της ημέρας μέχρι το τέλος της. Πολλά τα συναισθήματα που πλημμύρισαν το παλάτι της Εμίλια, καθώς κάθε θεατής χαμογέλασε, αναπόλησε, έκλαψε και πανηγύρισε την ζωή αυτού του εξαιρετικού αθλητή και φίλου του. Περισσότεροι από 3.500 θεατές έδωσαν το παρών σε αυτή τη γιορτή.  

 

3.500 άνθρωποι που υποστήριξαν την προσπάθεια κάθε ομάδας που αγωνίστηκε σε αυτή τη σάλα, ανεξάρτητα με την έκαβση των παιχνιδιών, αναξάρτητα με το ποιος νίκησε και το ποιος έχασε.

Όλοι όσοι βρέθηκαν την 1η Ιουνίου στην σάλα της Πιατσέντσα φόρεσαν την φανέλα με το νούμερο 16, ως φόρο τιμής στον Μποβολέντα και σχημάτισαν μια τεράστια αγκαλιά για την Φεντερίκα και τα 5 παιδιά της.

 Η δεύτερη επέτειος τα είχε όλα: Το Παλαμπάνκα γέμισε με σχολεία από την πόλη, εθελοντές του Project Life, μίνι βόλεϊ το οποίο διοργάνωσε η FIPAV και φυσικά ενημέρωση για την πρόληψη και τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που κάποιος υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ακολούθησαν αγώνας με την ομάδα των Φίλων του Μποβολέντα/Generating Phenomena ενάντια στην Εθνική παλαιμάχων (άνω των 50) αλλά και της Εθνικής Ιταλίας κόντρα στε αυτή της Γαλλίας. Καμία σημασία δεν είχε η ήττα από την Γαλλία με 3-1 σετ για μια μέρα που δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι βρέθηκαν στο γήπεδο με ένα σκοπό: να γιορτάσουν τη μνήμη του Μποβολέντα. Άλλωστε αυτή είναι η σημασία του βόλεϊ αλλά και η αδερφοσύνη ακόμα και αν φοράτε διαφορετικά χρώματα, είναι η απλότητα του: το βόλεϊ δεν είναι απλά ένα σπορ είναι η ίδια η ζωή.  

Πηγή: volleyball.it

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ