1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2020 16:51

Iταλία: Tα δίνει όλα η Πιατσέντζα για Λεάλ και Ζάϊτσεφ

Μπορεί η φετινή σεζόν για την Πιατσέντζα να μην έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε στην Ιταλική Σούπερ Λίγκα ανδρών (5η με 24 βαθμούς) αλλά οι άνθρωποι της δεν σταματούν να κάνουν πλάνα για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι απαλλαγμένη και από τον εφιάλτη του κορονοϊού.

Μπορεί φέτος το ρόστερ της να το απαρτίζουν σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου βόλεϊ , όπως οι Γκρόζερ, Ράσελ, Μουσάβι, αλλά για τη νέα χρονιά, ο πήχης αναμένεται να ανέβει ψηλότερα.

Ήδη η διοίκηση της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες διαφόρων ευρωπαϊκών σαϊτ, έχει έρθει σε επαφές με τους ατζέντηδες που εκπροσωπούν σούπερ σταρ, του παγκοσμίου βόλεϊ. Χαρακτηριστικά τα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Ιταλικό σύλλογο είναι: του Κουβανοβραζιλιάνου ακραίου της Λούμπε, Γιοάντι Λεάλ, του διεθνή Ιταλού διαγώνιου, Ιβάν Ζάϊτσεφ που ανήκει στη Μοντένα και δόθηκε δανεικός στη ρωσική Κεμέροβο αλλά και του Γάλλου πασαδόρου της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αντουάν Μπριζάρντ. 

Βέβαια σε περίπττωση που η Πιατσέντζα αποκτήσει τους συγκεκριμένους πάικτες που εχει βάλει στο πλάνο της, αυτόματα θα αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα και θα μετατραπεί σε διεκδικήτρια του τίτλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ