1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2020 17:37

Στο CAS προσφεύγει η Κρουζέϊρο κατά του Κουβανού Σιμόν

Στο CAS θα προσφύγει η Βραζιλιάνικη Σάντα Κρουζέϊρο, κατά της απόφασης της Διεθνούς ομοσπονδίας (FIVB), να απαλλάξει τον διεθνή κεντρικό Κουβανό Σιμόν της Ιταλικής Λούμπε, ώστε να πληρώσει αποζημίωση στον πρώην σύλλογο του για την διακοπή της μεταξύ τους σύμβασης,

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2018, όταν ο Σιμόν αποχώρησε από την ομάδα της Βραζιλίας, παρόλο που είχε συμβόλαιο, για να μετακομίσει στην Ιταλία και τη Λούμπε, δηλώνοντας ότι η αλλαγή αυτή ήταν απαραίτητη για τη γέννηση του γιου του στην Ευρώπη.

 Η διοίκηση της Κρουζεϊρο επικαλέστηκε ότι ο παίκτης έσπασε μονόπλευρα το συμβόλαιο του, και ότι θα πρέπει να της καταβάλει, 1,6 εκατομμύρια δολάρια, για να αλλάξει ομάδα.  Ο παίκτης, με τη σειρά του υποστήριξε ότι η διοίκηση της Κρουζέιρο ηταν αυτή που έπρεπε να του πληρώσει το ποσό αυτό για διάφορα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει με καθυστερήσεις μισθών και παράνομες παρακρατήσεις χρημάτων για πρόστιμα που δεν γνώριζε. 

Η Κρουζέϊρο με ανακοίνωση της υποστήριξε ότι η απόφαση της FIVB είναι λανθασμένη, και θα αποδείξει το δίκιο της, καθώς έχει όλο το ιστορικό πληρωμών στο Σιμόν. «Η Κρουζέϊρο είναι γνωστή για την τήρηση όλων των συμβατικών δεσμεύσεων και πληρωμών της. Ο σύλλογος απορρίπτει τους ισχυρισμούς του Ρομπερατλάντι Σιμόν, και των δικηγόρων του, που κατάφεραν να οδηγήσουν τους διεθνείς δικαστές σε ένα λάθος που θα αναγνωριστεί και θα διορθωθεί σύντομα. » επεσήμανε στην ανακοίνωση του ο Βραζιλιάνικος σύλλογος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ