1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2020 00:18

Βραζιλία: Ένταλμα σύλληψης για τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη Τζίμπα

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι βγήκε ένταλμα προσωποκράτησης για τον Βραζιλιάνο θρύλο της «σελεσάο», Τζίμπα, μετά από αγωγή και μήνυση που υπέβαλε σε βραζιλιάνικο δικαστήριο του Παρανά, η πρώην σύζυγος του και διάσημη επίσης Ρουμάνα παίκτρια, Κριστίνα Πιρβ (φωτό), για αδυναμία πληρωμής συμφωνημένου ποσού διατροφής.

Η Πιρβ που είναι θεία της ακραίας Αριάνα Πιρβ που αγωνίζεται από φέτος στην ΑΕΚ, μετά το επίσημο διαζύγιο που βγήκε το 2013, κέρδισε την κηδεμονία των δύο παιδιών τους, ηλικίας 16 και 12 ετών και την υποχρέωση, ο Τζίμπα να πληρώνει διατροφή 1500 ευρώ κάθε μήνα μέχρι την ενηλικίωση τους.

Ο 43 χρονος χρυσός Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης του 2004, και ασημένιος το 2008 και 2012, ο οποίος είναι ζευγάρι πλέον με την Μαρία Λουϊζα Ντάουντε, και βρίσκεται σε φοβερές δικαστικές διαμάχες με την πρώην συζυγό του, δεν πλήρωσε την τελευταία διετία συνολική διατροφή 47 χιλιάδων ευρώ, επικαλούμενος οικονομική αδυναμία μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση πριν από έξι χρόνια.

Επίσης από το 2017 ο δικηγόρος του εχει καταθέσει αίτηση για επανεξέταση του ύψους διατροφής, αφού ο πελάτης του κατέθεσε φορολογικά στοιχεία ότι έχει μεγάλη οικονομική απώλεια από συμβόλαια διαφημίσεων και συνεργασία με διάφορους χορηγούς.

Μάλιστα σε δηλώσεις του επιτέθηκε στην πρώην συζύγο του και τόνισε:«Κουράστηκα να είμαι ήσυχος. Εδώ και επτά χρόνια, η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη, δημοσιεύει στον Τύπο τα πάντα και εκθέτει συνεχώς στοιχεία για τα παιδιά μας, αποκαλύπτοντας ποσά αγωγών που έπρεπε να κρατηθούν μυστικά. Είναι ντροπή να βάζουμε σε αυτή την διαμάχη, μπροστά τα παιδιά μας. Αν ήμουν κακός πατέρας, όπως λέει, γιατί τα παιδιά με καλούν κάθε μέρα, και μου στέλνουν μηνύματα;», είπε ο Τζίμπα.

Ο δικηγόρος του αθλητή ισχυρίστηκε ότι η Πιρβ έχει αρκετά εισοδήματα για να καλύψει τα μηνιαία έξοδα των παιδιών, και ότι ο Τζίμπα δεν μπορεί να πληρώσει περισσότερα από 1.000 ευρώ αυτή τη στιγμή.

Πάντως απο την απόφαση του διαζυγίου προκύπτει, ότι ο Τζίμπα παραχώρησε το μερίδιό του σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν οι δύο κατά τη διάρκεια του γάμου: ένα σπίτι σε μια πολυτελή περιοχή στην Κουριτίμπα, δύο διαμερίσματα και ένα σπίτι στη Ρουμανία. Εκτός από τα έσοδα που προκύπτουν από την ενοικίαση αυτών των ακινήτων, η Πιρβ κατέχει θέση στην ακαδημία βόλεϊ στη Ρουμανία, και εργάζεται ως ομιλητής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ