1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2020 15:05

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποσύρθηκαν Αρκάς και Γιαστρέμπσκι λογω του covid-19

Αρκετά και σημαντικά είναι τα προβλήματα που δημιουργεί ο κορονοϊός στην ολοκλήρωση των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ ανδρών. Ήδη Αρκάς και Γιαστρέμπσκι αποχώρησαν από την διοργάνωση λόγω κρουσμάτων Covid -19.

Αρχικά η τουρκική Αρκάς, με ανακοίνωση της αποσύρθηκε από τον Β΄όμιλο του Τσαμπιονς Λιγκ ανδρών που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Τουρ της Γαλλίας, από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου μαζί με τις Ιταλικές Περούτζια και Λούμπε.

Έτσι μετά την αποχώρηση των Τούρκων οι άλλες τρείς ομάδες κερδίζουν το τρίποντο, άνευ αγώνα.Επίσης η διοίκηση της πολωνικής Γιαστρέμσπκι, αποφάσισε και αυτή να μην πάρει μέρος στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο, όπου μετέχει και η σλοβενική ΑCH Volley Λιουμπλιάνα του Δημήτρη Τζούριτς.Αιτία είναι τα τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν στα τεστ που υποβλήθηκαν παίκτες και προπονητικό τιμ..

Έτσι, όπως και με την αποχώρηση της Αρκάς, στη Γερμανία, οι Μπερλίν, Λιουμπλιάνα και Ζενίτ Καζάν θα παίξουν σε όμιλο 3 ομάδων, κερδίζοντας η καθεμιά τους από τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ