1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2020 21:37

Η FIVB ανακοίνωσε την δημιουργία ταμείου στήριξης των αθλητών που επλήγησαν από την πανδημία (vid)

Η παγκόσμια ομοσπονδία (FIVB) ανακοίνωσε σήμερα την δημιουργία ταμείου στήριξης και ανακούφισης αθλητών, το οποίο θα παρέχει βραχυπρόθεσμη βοήθεια σε επαγγελματίες παίκτες της σάλας και του μπιτς βόλεϊ που έχουν επηρεαστεί οικονομικά από την παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Προέδρου της FIVB Άρι Γκράσα (φωτό) και της Επιτροπής Αθλητών της FIVB, η οποία εγκρίθηκε και από την Εκτελεστική Επιτροπή της FIVB, χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από το σύνολο των αθλητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της αναβολής και της ακύρωσης των αγώνων της FIVB.

Κάθε αθλητής-τρια που θα καταθέσει αίτηση, η τελευταία θα κριθεί σε δύο φάσεις, βάσει αυστηρών περιορισμών που έχει ορίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Η εφαρμογή υποβολής αιτήσεων άνοιξε χθες 26/5 και θα διαρκέσει έως 23 Ιουνίου.

Τέλος ο πρόεδρος της FIVB, Dr Γκράσα σε σχετικό του μήνυμα επεσήμανε ότι:« Οι παίκτες είναι «η καρδιά και η ψυχή του βόλεϊ και η Διεθνής Ομοσπονδία έχει υποχρέωση να βοηθήσει τους αθλητές της να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς»

 Αναλυτικά σε βίντεο ολόκληρο το μήνυμα του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ