1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2013 23:20

Αποκλεισμός από την Εθνική Κούβας για Λεόν και Ντίαζ

Συλλεκτικής αξίας φωτογραφία του Γουιλφρέντο Λεόν με το εθνόσημο της Κούβας Συλλεκτικής αξίας φωτογραφία του Γουιλφρέντο Λεόν με το εθνόσημο της Κούβας ©norceca.net
Η Ομοσπονδία της Κούβας έθεσε εκτός Εθνικής ανδρών τους Γουιλφρέντο Λεόν και Γιόντρι Ντίαζ, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν να αγωνιστούν επαγγελματικά εκτός της χώρας τους.

 

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας στο άκουσμα αυτής της ενημέρωσης θεώρησαν πως οι δύο παίκτες έχουν σκοπό να αφήσουν πίσω τους την Κούβα για τα καλά και να ακολουθήσουν τα βήματα των Ρομπερτλάντι Σάιμον, Γιοάντρι Λεάλ, Λέονελ Μάρσαλ και Αντζελ Ντένις και χωρίς να το πολυσκεφτούν αποφάσισαν την αποβολή της από την Εθνική ομάδα, γεγονός που σημαίνει πως οι δυο παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο WorldLeague 2013 και δεν θα ξαναγωνιστούν Εθνική ποτέ.

Λεόν και Ντίαζ θα μείνουν δυο χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης, ώστε μετά το πέρας τους να μπορέσουν να αγωνιστούν εκτός Κούβας, καθώς η αποβολή τους από την Εθνική ομάδα δεν τους το επιτρέπει.  Ο Γιοάντρι έιναι 28 χρονών και ο Λεόν στις 31 Μαϊου κλείνει τα 20.  

Ο Λεόν έχει ήδη φύγει από την Κούβα και βρίσκεται στην Πολωνία με την σύντροφό του. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Ασέκο Ρεσόβια αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2015, όποτε και τελειώνει η ποινή του από τον αποκλεισμό της Εθνικής. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ