1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2013 14:56

Η Άγκελ Προστέχοβ ξανά στην κορυφή

Η Άγκελ Προστέχοβ κέρδισε με 3-0 (25-20, 25-22, 25-14) την Ολύμπ Πράγας στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος των γυναικών της Τσεχίας και κατέκτησε την κούπα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, επικρατώντας με 3-0 νίκες. Στην κανονική διάρκεια της σεζόν η Άγκελ Προστέχοβ τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς, ενώ η Ολύμπ Πράγας στη δεύτερη με 42.


Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά στο πρώτο σετ για την ομάδα από την Πράγα που προηγήθηκε μάλιστα με 2-5, αλλά οι ...πρωταθλήτριες ανέτρεψαν τα δεδομένα, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της αντιπάλου και έκαναν το 1-0. Στο δεύτερο σετ το ματς ήταν πάλι ντέρμπι, με τα κορίτσια της Άγκελ Προστέχοβ να φτάνουν στο 2-0. Μετά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και το 3-0 ήρθε χωρίς κόπο. Οι πρωταθλήτριες θα λάβουν μέρος του χρόνου, όπως και τη φετινή χρονιά άλλωστε, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αρχηγός της ομάδας της Πράγας, Άντρεα Σλάντκοβα, δήλωσε για το παιχνίδι:
«Συγχαρητήρια στις παίκτριες της Προστέχοφ, ήταν καλύτερες και πιο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι τους. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στο σέρβις με αποστέλεσμα να χάσουμε την προσοχή μας και το στόχο μας, κυρίως στο τρίτο σετ».

Η αρχηγός των νικητών, Σολάνζ Σοάρες, αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που πέρασε η ομάδα της και παρόλα αυτά κατάφερε να πετύχει τον στόχο της:
«Είχαμε δύο πολύ σημαντικούς τραυματισμούς, αλλά καταφέραμε να μείνουμε προσηλωμένες στο στόχο μας. Πολύ κρίσιμη ήταν η νίκη που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών. Καταφέραμε και υπερασπιστήκαμε τον τίτλο μας και μπορούμε πια να γυρίσουμε σπίτια μας χαρούμενες και ευτυχισμένες».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ