1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2018 02:00

Υποδοχή ηρώων στην Πολωνία, υποσχέσεις για ενίσχυση του βόλεϊ

Υποδοχή ηρώων - χωρίς βέβαια τις υπερβολές που έχουμε συνηθίσει στη Βραζιλία - επεφύλαξαν οι Πολωνοί στην Εθνική ομάδα ανδρών της χώρας τους που θριέμβευσε στο 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μάλιστα η Πολωνία ξεκίνησε από την Βουλγαρία και κατέληξε στο Αλπιτούρ του Τουρίνο που πήρε το τρόπαιο.

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέφσκι υποδέχτηκε στο προεδρικό μέγαρο όλη την αποστολή και συνεχάρη προσωπικά τους αθλητές και τους προπονητές τους, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους.

 

Το καλύτερο όμως το φύλαξε για το τέλος λέγοντας πως η πολωνική κυβέρνηση θα υποστηρίξει με γενναιοδωρία το πολωνικό βόλεϊ το όποιο όπως είπε «είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δύσκολο και πιο τεχνικό άθλημα και για αυτό έχει γίνει εθνικό σπορ της Πολωνίας».

Ο Μοραβιέφσκι είπε ακόμα πως «για να μείνει η εθνική βόλεϊ στην κορυφή είναι πιο δύσκολο από το να ανέβει» τονίζοντας τη σημασία των δύο παγκόσμιων τίτλων το 2014 και το 2018.

«Αποφασίσαμε να παρέχουμε στους παίκτες βόλεϊ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να βοηθήσουμε το άθλημα και για να δώσουμε κίνητρα σε όλους τους Πολωνούς να παίξουν βόλεϊ», κατέληξε ο Μοραβιέφσκι.

Επίσης ειδική εκδήλωση έγινε στο υπουργείο αθλητισμού της Πολωνίας με τον υπουργό των σπορ να χαρακτηρίζει ήρωες του παίκτες που κατέκτησαν τον τίτλο του 2018 και επανέλαβαν τον θρίαμβο του 2014.

 

president2.jpgpresident4.jpgpresident.jpgpresident3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ