1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2017 21:04

Αποβλήθηκε ο Ζάιτσεφ από την Εθνική Ιταλίας

Η Ιταλική ομοσπονδία αποφάσισε να αποβάλλει τον Ιβάν Ζάιτσεφ από την Εθνική ομάδα, ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αιτία στάθηκε η υπόθεση… Shoesgate, όπως ονομάστηκε.
Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της Εθνικής Ιταλίας, όταν ο Ιβάν Ζάιτσεφ εμφανίστηκε με παπούτσια της Adidas, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο τον Ιανουάριο.

Αυτή η κίνηση θεωρήθηκε απαράδεκτη από την Ιταλική Ομοσπονδία που έχει υπογράψει με την Mizuno προκειμένου να της παρέχει αθλητικό υλικό. Έτσι λοιπόν απαίτησε από τον Ζαϊτσεφ να φορέσει παπούτσια  της εταιρείας που χορηγεί την Εθνική ομάδας, μιας και αυτό προστάζει ο νέος κανονισμός.

Ο «Τσάρος» εμφανίστηκε αρχικά πρόθυμος να συμβιβαστεί αλλά η χορηγός εταιρία θα πρέπει να φτιάξει το παπούτσι σύμφωνα με τις δικές του ανατομικές ανάγκες. Μόνο που παρά τις προσπάθειες της εταιρείας, κανένα παπούτσι δεν ικανοποιούσε τον Ζάιτσεφ.

Ως ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση, προτάθηκε στον αθλητή  να καλύψει το λογότυπο της Adidasμέχρι να βρεθεί ένα παπούτσι από την Μizuno για να καλύψει τις ανάγκες του. Και αυτό όμως απορρίφθηκε από τον Ζάιτσεφ λόγω συμβατικών υποχρεώσεων με τον χορηγό.

Έτσι ήρθε η τιμωρία στον Ζάιτσεφ, που δεν θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ