1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2016 16:03

Φεύγει ο Μπρούνο από τη Μοντένα;

Όπως όλα δείχνουν ο Μπρούνο Ρεζέντε θα αποχωρήσει από την Μοντένα, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.
Μπορεί η Μοντένα να βρίσκεται μία νίκη μακριά από το πρωτάθλημα Ιταλίας, ωστόσο ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα στο τέλος της χρονιάς. Ο λόγος είναι ότι η Μοντένα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να κρατήσει και του χρόνου όλα της τα αστέρια, με τον Ρεζέντε να σκέφτεται ήδη την αποχώρηση.

1 σχόλιο

  • Comment Link Montas Κυριακή, 08 Μαΐου 2016 11:35 posted by Montas

    Αυτό είναι γνωστό εδώ κι 1-1,5 μήνα. Έχει συμφωνήσει ήδη με τη Βραζιλιάνικη Σέσι. Το ίδιο ισχύει και για τον Λούκας Σάατκαμπ.
    Πάντως τα βραζιλιάνικα μίντια αναφέρουν ότι οι λόγοι της επιστροφής και των δύο είναι οικογενειακοί. Ο Λούκας έγινε ή θα γίνει σύντομα πατέρας, ενώ η οικογένεια του Μπρούνο θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία μετά από 3 χρόνια.
    Κατά τα άλλα η Μόντενα φυσικά και δεν έχει οικονομικά προβλήματα, αφού όλοι οι υπόλοιποι βασικοί παίκτες θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά. Απλώς βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με το βασικό χορηγό για να υπογραφεί η οψιόν ανανέωσης για τη νέα σαιζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ