1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-09-2015 19:22

O Έντγκαρ ξέρει (video)

Μπορεί η Εθνική Αυστραλίας να μην τα πήγε όπως θα ήθελε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας, και να χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ωστόσο ο Τόμας Έντγκαρ δεν πέρασε απαρατήρητος.
Ο Αυστραλός διαγώνιος αναμφίβολα είναι από τους κορυφαίους και αυτό φρόντισε να αποδείξει και στο παιχνίδι με την Αργεντινή. Χαρακτηριστική είναι η φάση που οι Αργεντινοί του κάνουν τριπλό μπλοκ, αλλά εκείνος κερδίζει τον πόντο.

Δείτε το βίντεο.

Media

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμιο Κύπελλο: Αήττητη πήρε η Βραζιλία την τρίτη κούπα
    Με το εντυπωσιακό 3-0 σετ επί της Ιταλίας η Βραζιλία έκλεισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας και κατέκτησε αήττητη τον τρίτο τίτλο στην ιστορία της διοργάνωσης και την πρώτη μετά το 2007. Το πρώτο το είχε πάρει το 2003.
  • Ο Βελάσκο στην εξέδρα και η Πολωνία στα κάρβουνα (highlights-video) (πανόραμα Η' ομίλου)
    H Σερβία νίκησε την «ορφανή» Αργεντινή με 3-0 σετ και μαζί με την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Βραζιλία προκρίθηκαν στο φάιναλ-6 του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία και την Βουλγαρία. Η Πολωνία επηρεασμένη από την ήττα σοκ από την Αργεντινή που προήλθε από τα χοντρά λάθη του προπονητή της Βιτάλ Χέινεν έχασε και από τη Γαλλία με 3-1 σετ και από εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί με 12-0 νίκες έκανε δύο συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύει να αποκλειστεί.
  • Πανναξιακός: Οι τελευταίοι πόντοι της πρόκρισης (video)
    Βίντεο με τους τελευταίους πόντους της ανατροπής του Πανναξιακού στο δραματικό ται μπρέικ του προημιτελικού κυπελλου (3-2) με τους Μακεδόνες Αξιού, ανεβασε η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου....
  • Από την Κω, στην Εθνική Αυστραλίας
    Του Αντώνιου Ρεπανά
    Eίναι Απρίλιος του 2017 κι ένα λεωφορείο κινείται στους δρόμους της πρωτεύουσας του Μιανμάρ, Νέπιντο. Από τα ηχεία του λεωφορείου, ακούγεται ο ρυθμός που έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης για τον Ζορμπά, ενώ όλοι χτυπάνε παλαμάκια και φωνάζουν «ώπα». 
  • ΠΑΟΚ: Η κοπή πίτας της γυναικείας ομάδας ( video)
    Την πίτα της έκοψε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, μια μέρα πριν τον αγώνα κυπέλλου με την Θέτιδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ