1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
28-05-2015 22:20

Πρωταθλήτρια Ασίας η Κίνα

Νέα πρωταθλήτρια Ασίας είναι η Εθνική Ομάδα της Κίνας, η οποία νίκησε τη Νότια Κορέα με 3-0 και πήρε τη θέση της Ταϊλάνδης.

Χρειάστηκαν 3 χρόνια για να ανακτήσει η Κίνα τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ασίας, και το κατάφερε σε μία μάχη με τις κορυφαίες αθλήτριες του τουρνουά και ίσως της Ασίας, την Κορεάτισσα Κιμ Γιον Κουνγκ και την Κινέζα Ζου Τινγκ, η οποία ήταν και η MVP της διοργάνωσης.

Η Κινέζα προπονήτρια, Λανγκ Πινγκ είπε: «Ελπίζω οι παίκτριες να έκαναν πραγματικότητα τα όνειρα τους. Δεν έχει σημασία τι προβλήματα έχουμε, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε μέσα στο γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε καιρό και έχουμε αυτοπεποίθηση. Οι παίκτριες παρουσιάζουν βελτίωση μέρα με τη μέρα. Στο σημερινό παιχνίδι το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Η Νότια Κορέα μας προκάλεσε πολλά προβλήματα, αλλά τελικά τα κορίτσια έπαιξαν καλά».

Στο άλλο στρατόπεδο, η Ταϊλάνδη εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προκριματικά Ασίας τα οποία θα οδηγήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, νικώντας το Ταϊπέι με 3-0 (25-14, 25-14, 25-10).

Κίνα - Νότια Κορέα 3-0 (25-21, 25-21, 25-21)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ