1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-05-2015 22:57

Γκρμπιτς: «Ήθελαν κάποιον πιο έμπειρο»

Τα σενάρια που τον ήθελαν εκτός Περούτζια επιβεβαίωσε ο Νικόλα Γκρμπιτς.

Ο Γκρμπιτς έφτασε στο Βελιγράδι προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία με την Εθνική Σερβίας και επιβεβαίωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι δρόμοι με την Περούτζια χωρίζουν. 

«Μου είπαν ότι είμαι ένας πραγματικός πραγματικός επαγγελματίας, εξαιρετικός προπονητής και υπέροχος άνθρωπος, αλλά χρειαζόνται κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Δεν είχα κάποιο κάποιο υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Περούτζια. Επίσης το ότι ανέλαβα την Εθνική Σερβίας, σημαίνει ότι θα γύριζα στην Περούτζια μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν. Αυτά έκαναν την κατάσταση πιο μπερδεμένη. Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο της Περούτζια που μου εμπιστεύτηκε μία ομάδα που είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Η Περούτζια έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ήταν μία τεράστια εμπειρία για μένα και θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό. Η απόφαση να αλλάξει προπονητή η ομάδα ήταν καθαρά του προέδρου. Ο καιρός θα δείξει αν ήταν μία καλή απόφαση ή όχι», δήλωσε ο ίδιος. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ