1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-03-2015 22:53

Αρχίζει το σόου στο Βερολίνο

Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου είναι έτοιμοι να κοντραριστούν σε λιγότερο από τρεις ημέρες και όλος ο κόσμος του βόλεϊ περιμένει να δει τις μεγάλες μάχες. Max Schmeling Halle ή «ναός του βόλεϊ» θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και η οικοδέσποινα, Μπερλίν Ρισάικλινγκ Βόλεϊς υπόσχεται πως θα κάνει σόου εντός κι εκτός γηπέδου. Οι γηπεδούχοι σχεδιάζουν να κάνουν μία τελετή έναρξης που θα μείνει αξέχαστη, με το ...πάρτι να ξεκινά στις 16.30 (τοπική ώρα) του Σαββάτου. 
Δεν υπάρχει ομάδα της Μπουντεσλίγκα που να συνδυάζει τόσο καλά τον αθλητισμό με τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, όσο η Μπερλίν Ρισάαικλινγκ Βόλεϊς. Θέλοντας να αυξήσει και τη δημοτικότητα της, τους δίνεται η ευκαιρία με τα μάτια να είναι όλα στραμμένα εκεί.

Ανάμεσα σε όσα θα δουν οι παρευρισκόμενοι θα είναι οι ακροβάτες, οι χορεύτριες της ομάδας αλλά και η μασκότ της, ονόματι Τσάρλι. Εκτός αυτών ένα κινητό τερέν θα είναι στημένο έξω από το γήπεδο προκειμένου ακόμη και οι περαστικοί, όλων των ηλικιών, να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ