1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-02-2015 18:50

Του το «χάλασε» η Λατίνα

Μπορεί να είχε ανακοινωθεί πριν δύο εβδομάδες και να έκανε κανονικά προπονήσεις, έτοιμος να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Ματέο Πάρις δεν θα γίνει μέλος της Πιατσέντζα τελικά. Όπως ανέφερε ο ίδιος, για αυτό ευθύνεται η πρώην ομάδα του, η Λατίνα.

Ο Ιταλός πρώην πασαδόρος της ΜΕΝΤ ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για το γεγονός. 

«Και βρίσκομαι εδώ, πίσω στην Πιατσένζα, αλλά με διαφορετική διάθεση αυτή τη φορά, γνωρίζοντας πως το όνειρο έχει ήδη τελειώσει. Ύστερα από χιλιάδες ερωτήσεις κατάλαβα ότι είμαι τελικά ένας παίκτης που δέχτηκε την κλήση μίας ομάδας όπως η Πιατσένζα, ο οποίος είχε μόνο μία ευκαιρία και με επέλεξαν αντί ονομάτων όπως ο Σιμόν και ο Σαβάνι. Όλα τελειώνουν εδώ και κατηγορώ τη Λατίνα, με την οποία είχα διακόψει το συμβόλαιο αφού μου συμπεριφέρθηκαν σαν ... και χωρίς να δεχθώ ούτε ένα τηλεφώνημα. Τώρα αποφάσισαν να κάνουν μεγαλύτερο κακό στην καριέρα μου! Τώρα μου λένε ότι υπάρχει κανονισμός στην Ομοσπονδία κι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Έχασα την ευκαιρία, τα χρήματα μου, τα όνειρα μου κι έναν χρόνο γεμάτο θυσίες. Δεν υπάρχει θέληση από τη Λατίνα και από τον αθλητικό διευθυντή της ο οποίος απέτυχε στο να με προειδοποιήσει. Ήταν πράγματι χαζό εκ μέρους του. Τώρα, τι;»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ