1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-02-2015 13:55

Ποιος θα είναι προπονητής της Ανθής;

Ο Αλεσάντρο Τσιαπίνι, ο προπονητής που έφυγε από την Πιατσένζα και αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Γκάσπαρι, ο οποίος ήταν τεχνικός της Κονελιάνο της Ανθής Βασιλαντωνάκη, είναι πιθανό να κάτσει στον πάγκο της Κονελιάνο. 

Παρά την κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν, ο Τσιαπίνι απολήθηκε μόλις η Πιατσένζα ηττήθηκε από την Ντινάμο Μόσχας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη στιγμή που ο Γκάσπαρι αντικατέστησε τον Τσιαπίνι, η κατάσταση στην Κονελιάνοπαραμένει απροσδιόριστη. Ο Ροσάνο Μπερτόκο είναι μία προσωρινή λύση για τη θέση του προπονητή. Σύμφωνα με την Prealpina υπάρχει η πιθανότητα ο Τσιαπίνι να αντικαταστήσει τον Γκάσπαρι, αλλά μόνο ως το τέλος της σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πάρει τη θέση του ο Κάρλο Παρίσι, ο προπονητής της Γιαμαμάι Αρσίζιο, την οποία νίκησε ο Τσιαπίνι στο Σούπερ Καπ. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ