1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2014 19:08

Σε... μπελάδες ο Ματέι Καζίτσκι

Σε αποκαλύψεις που βάζουν σε μπελάδες τον Ματέι Καζίτσκι, προχώρησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB).
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της βουλγάρικης Σλάβια Βλάντιμιρ Σιμένοβ, ο ακραίος σούπερ σταρ είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Βουλγαρίας όταν ήταν 18 χρονών, με την ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει τα 180.000 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ο Καζίτσκι έφυγε από την Σλάβια, η ομάδα δεν έλαβε κανένα ποσό. «Έχουμε ενημερώσει τον Ματέι Καζίτσκι ότι πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτό, εώς 15 Μαρτίου. Αν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο μέχρι τότε, η Ομοσπονδία της Βουλγαρίας θα πρέπει να αντιδράσει σύμφωνα με τους κανονισμούς της CEV και της FIVB. Κινδυνεύει μέχρι και αποκλεισμό από όλους τους αγώνες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο», τόνισε ο Βλάντιμιρ Σιμένοβ, ύστερα από την συνεδρίαση του ΔΣ της FIVB. Από την πλευρά της η Σλάβια συμφώνησε το ποσό (180.000) να πληρωθεί με δόσεις και μένει να μάθουμε την αντίδραση του Ματέι Καζίτσκι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ