1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-11-2014 12:42

Η Ομοσπονδία του Ιράν δεν ξέρει τίποτα (;)

Η υπόθεση της Goncheh Ghavami είναι το βασικό θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα στους χώρους του βόλεϊ, και κάθε μέρα αποκτά περισσότερη δημοσιότητα. Η FIVB αντέδρασε με την φυλάκιση της νεαρής κοπέλας, και αφαίρεσε από το Ιράν την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών Κ19, ενώ μετέωρη παραμένει η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Λιγκ του 2015.

Ωστόσο, κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του κράτους, είπαν πως η Ghavami δεν έχει φυλακιστεί, αφού η δίκη της δεν έχει τελειώσει ακόμη, ενώ η απόφαση της FIVB τους φάνηκε παράξενη. Υπήρχαν κι άλλες αντιδράσεις που έλεγαν ότι η FIVB προσπαθεί να μπλέξει την πολιτική με τον αθλητισμό, κι αυτή η πράξη γίνεται μετά από πιέσεις ανώτερων λόμπι που θέλουν να βλάψουν το Ιράν. 

Σε αντίθεση με όσα είπε ο γενικός γραμματέας, ο πρόεδρος της Ιρανικής Ομοσπονδίας, Mohammad Reza Davarzani, είπε: «Δεν έχουμε λάβει κάποιο έγγραφο από την FIVB που να λέει ότι η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κ19 πηγαίνει στην Αργεντινή. Δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση ότι το Ιράν δεν θα έχει δικαίωμα διεξαγωγής διεθνών διοργανώσεων. Αν αυτό ισχύει θα παραπονεθούμε». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ