1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2014 17:27

«Το βόλεϊ στην Βουλγαρία σιγά σιγά πεθαίνει»

Ο Ματέι Καζίτσκι, μέλος της Τρεντίνο και ένας από τους καλύτερους ακραίους που έβγαλε η Βουλγαρία, μίλησε στο worldofvolley.com για την επιστροφή του στην ιταλική ομάδα, αλλά και για το βόλεϊ στην Βουλγαρία.


«Είχαμε μία μεγάλη διαφωνία με την Ομοσπονδία στην Βουλγαρία για το τρόπο που το διοικείται το άθλημα στη χώρα. Υπήρχαν φήμες ότι θα γυρνούσα στην ομάδα το καλοκαίρι. Το μόνο που έγινε ήταν μία συνάντηση με τον Πλάμεν (Κονσταντίνοφ) και του είπα ότι δεν είμαι έτοιμος να γυρίσω, αλλά δεν έκλεισα την πόρτα. Αν γίνουν κάποιες αλλαγές είμαι διατεθειμένος να επιστρέφω, ωστόσο μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει γίνει».

Όσο για τι αλλαγές πρέπει να γίνουν; «Σιγά σιγά το άθλημα στη χώρα πεθαίνει. Έχουν πολλά προβλήματα στα τμήματα υποδοχής, αρκετοί σύλλογοι έχουν κλείσει, μετά απο 60-70 χρόνια λειτουργίας. Το όλο θέμα είναι πολιτικό και δεν υπάρχουν κανόνες στο πως πρέπει να διοικούν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ