1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2014 15:16

Στα δικαστήρια ο Μπερναρντίνιο

Μπορεί οι δυο τους να έφεραν εκπληκτικά αποτελέσματα στην Βραζιλία, μετατρέποντας την σελεσάο σε μία υπερδύναμη του βόλεϊ, όμως πλέον οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο λόγος για τον πρόεδρο της FIVB Άρι Γκράσα και τον Μπερνάρντο Ρεζέντε, προπονητή της Βραζιλίας.
Ο Γκράσα φέρνει τον Μπερναρντίνιο σε μπελάδες, μετά και τις δηλώσεις του δεύτερου κατά της Ομοσπονδίας και τον τρόπο διεξαγωγής του Παγκοσμίου στην Πολωνία. «Πολλά πράγματα έγιναν λάθος.Το σύστημα διεξαγωγής ήταν τελείως λάθος και οι διαιτητές έδιναν πολλά σφυρίγματα λάθος», είχε δηλώσει ο Ρεζέντε ανάβοντας τα αίματα.

«Ήρθε η ώρα να ερευνήσουμε την υπόθεση που αφορά τον προπονητή της Βραζιλίας και θα πάμε σε δίκη. Το καταστατικό κι ο κώδικας συμπεριφοράς της FIVB είναι ξεκάθαρα: Δεν μπορείς να καταφερθείς εναντίον της διεθνούς ομοσπονδίας, ιδιαίτερα δημοσίως. Αυτή τη στιγμή συλλέγουμε τα στοιχεία και κατόπιν θα απαγγείλουμε τις κατηγορίες», δήλωσε χθες ο πρόεδρος της FIVB δίνοντας μια άλλη διάσταση στην κόντρα των δύο ανδρών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ