1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-09-2014 17:54

Μικροί βολεϊμπολίστες στην Πολωνία

Η Πολωνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση του Γκντανσκ και την τοπική ομάδα βόλεϊ Lotos Τρεφλ Γκντανσκ, διεξήγαγαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μίνι βόλεϊ σε συνδυασμό με τις εορταστικές εκδηλώσεις για το Παγκόσμιο των Ανδρών. 

Μαθητές Γυμνασίου από την επαρχία της Πομερανίας έλαβαν μέρος στη διοργάνωση στο Γκντανσκ, όπου διεξάγονται οι αγώνες του τρίτου ομίλου. Το γεγονός από μόνο του αποτελεί μία μεγάλη προσπάθεια των διοργανωτών να δώσουν στη νεολαία την ευκαιρία να ζήσει πιο έντονα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και να δει τον ανταγωνισμό. 

Το τουρνουά ξεκίνησε τον Μάιο και οι κορυφαίες 24 ομάδες ένιωσαν τον ανταγωνισμό σε όλο του το μεγαλείο. Κάθε σχολείο που συμμετέχει, έχει το όνομα μίας εκ των χωρών που βρίσκονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Οι διοργανωτές φρόντισαν να κάνουν ένα σύστημα που να μοιάζει πολύ με το κανονικό. Φυσικά ο πρωταθλητής θα πάρει και το αντίστοιχο βραβείο. 

Στόχος ποιος άλλος εκτός από το να μάθουν τα παιδιά να γυμνάζονται και να αγαπήσουν το βόλεϊ. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ