1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2014 13:59

Το γιόρτασε με 17ρα

Εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι λογικό ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για γιορτές και πανηγύρια σε καμία ομάδα και για κανέναν παίκτη.

Έτσι, ο Αλεξάνταρ Ατανασίγιεβιτς αποφάσισε να κάνει ένα δώρο τόσο στον εαυτό του, όσο και στους συμπαίκτες και φυσικά στους συμπατριώτες του. Με μια μεστή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από 17 πόντους, ο 23χρονος πλέον Σέρβος κέρασε «φαρμάκι» τους Αυστραλούς αντιπάλους του.

«Έχω ήδη πάρει πολλά δώρα κι ευχές από τους συμπαίκτες μου, αλλά πιο πολύ χαίρομαι για τη σημερινή νίκη», τόνισε ο διαγώνιος της Σερβίας, ξεκαθαρίζοντας ότι δε σκοπεύει να το γιορτάσει και πολύ.

«Έχω δεχθεί πάρα πολλές ευχές από πολύ κόσμο και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Κάποιοι Πολωνοί φίλαθλοι μου έκαναν και δώρα, είναι φανταστικό. Χαίρομαι απίστευτα που οι άνθρωποι θυμούνται τα γενέθλια μου. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Δε μπορώ να απαντήσω σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά, αλλά σας ευχαριστώ όλους», είπε ο Ατανασίγιεβιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ