1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
03-09-2014 11:01

Όταν οι οπαδοί σου δίνουν τη νίκη (video)

Υπάρχουν φορές οι φίλαθλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα φέρει μία ομάδα, και κάποιες άλλες αναλαμβάνουν το ρόλο του πρώτη παίκτη για να έρθει - με δύσκολο τρόπο - η πολυπόθητη νίκη.

Στην προκειμένη περίπτωση οι φίλοι της Φινλανδίας δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, μετά το εις βάρους τους 2-0 από την Κούβα, και έκαναν μία ιστορική ανατροπή με αντίπαλο ένα από τα φαβορί του τίτλου.

Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και οι περίπου 2.000 Φινλανδοί θεατές κάτσουν στις θέσεις τους, κανένας δεν περίμενε αυτή τη συνέχεια.

«Ακολουθούμε την ομάδα μας παντού εδώ και 3 χρόνια», είπε ένας φίλος των Σκανδιναβών, για να συνεχίσει:

«Ήρθαμε εδώ με περίπου 2.000 οπαδούς για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στο Παγκόσμιο μετά από τόσο καιρό. Για εμάς είναι μία μεγάλη γιορτή κι είμαστε χαρούμενοι να κάνουμε κάτι για την ομάδα μας».

Γύρω στους 1000 θεατές ταξίδεψαν από την Φινλανδία με πτήσεις τσάρτερ, ενώ άλλοι τόσοι με κανονικές. Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που ταξίδεψαν με πούλμαν και χρειάστηκαν 36 ώρες να φτάσουν στον προορισμό τους.

«Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε την ομάδα μας να έχει τέτοια εικόνα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου», συμπλήρωσε άλλος οπαδός. 

Σημειωτέον, ότι οι Φινλανδοί έχουν «κατεβάσει» τους περισσότερους οπαδούς και στο Παγκόσμιο του μπάσκετ, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ισπανία.

Media



Περισσότερα από την κατηγορία: « Βόλεϊ παντού ! (video) Ζέσταμα με... χορό (video) »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ