1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-08-2014 21:56

Γράφουν ιστορία μπροστά σε 60,000 φιλάθλους οι Πολωνοί

Το Εθνικό Στάδιο της Πολωνίας, στη Βαρσοβία διάλεξαν οι Πολωνοί για να γίνει η πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών, το οποίο θα διαξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το γήπεδο χωρά 62.000 και σε μία χώρα που αγαπά το βόλεϊ, όπως η Πολωνία, αναμένεται οι φίλοι να το τιμήσουν. 

Η Πολωνία είναι γνωστή για το πάθος της για το βόλεϊ, το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα. Με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου παρούσες, και το μεράκι των Πολωνών, η διοργάνωση θα έχει σίγουρη επιτυχία. Για την Πολωνία ωστόσο δεν θα είναι μόνο μία γιορτή, αλλά και μία προσπάθεια να μάθει όλος ο κόσμος και να αγαπήσει το βόλεϊ. 

Η ιδέα τέθηκε επί τάπητος πέρυσι στην FIVB και η πολωνική Ομοσπονδία άδραξε την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να φιλοξενήσει την πρώτη ημέρα μπροστά σε 62,000 φιλάθλους. Αναμφίβολα θα είναι από τις πιο ωραίες διοργανώσεις, αν όλα γίνουν όπως πρέπει. 

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τόσο φαντασμαγορικό γίνεται σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Το 1983 το γνωστό σε όλους Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζενέιρο φιλοξένησε τον αγώνα Βραζιλία - Σοβιετική Ένωση, μπροστά σε 95,000 φιλάθλους, οι οποίοι παρέμειναν παρά τις καιρικές συνθήκες. Τον επόμενο χρόνος στο Σάο Πάολο οι Βραζιλιάνοι έκαναν για άλλη μία φορά τη διαφορά και στον αγώνα με την Αμερική βρέθηκαν 60,000 άνθρωποι, ξανά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ