1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
17-08-2014 22:30

Η φανταστική Βουλγαρία ανεβαίνει επίπεδο !

Μετά από μία φανταστική νίκη επί της Τσεχίας στον τελικό, η Βουλγαρία αποχαιρετά το τρίτο γκρουπ του Γκραν Πρι και το 2015 θα αγωνιστεί στο δεύτερο. Οι Τσέχες παρόλο που θεωρούνταν το φαβορί του ομίλου, φάνηκαν να μην μπορούν να διαχειριστούν την κούραση μετά το παιχνίδι με την Κροατία, και «παραδόθηκαν» χωρίς αντίσταση στις Βουλγάρες. Δυνατά μπλοκ, θανατηφόρα σέρβις και έξυπνες επιθέσεις ήταν τα στοιχεία που συντέλεσαν στη νίκη της Βουλγαρίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βαδίζουν με τον ίδιο ρυθμό, αλλά μετά από κάποιο σημείο ήταν προφανές ποια ομάδα ήταν πιο αποφασισμένη και ποια παίκτρια θα ήταν η πρώτη σκόρερ. Με 5 δικούς της πόντους η Ραμπαντζίεβα η αύξησε τη διαφορά υπέρ της Βουλγαρίας, μέχρι το 21-12, όταν η Χαβλίτσκοβα επιχείρησε να δείξει λίγη αντίσταση, όμως η Ραμπαντζίεβα έκλεισε το σετ (25-16).
Το δεύτερο σετ ήταν ακόμη πιο εύκολο για τη Βουλγαρία με τις Ρούσεβα και Βασίλεβα να τροφοδοτούν την πρώτη σκόρερ. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο τρίτο με την Χαβλίτσκοβα να είναι η μόνη που κατάφερε να κάνει κάτι για την ομάδα της.

Τα σετ: 0-3 (16-25, 13-25, 17-25)

ΤΣΕΧΙΑ (Παρίσι) : Τρνκοβα 3, Χαβλίτσοκβα 13, Σμούτνα 2, Βανζούροβα 2, Σαΐντοβα 1, Χαβέλκοβα 3 / Τσλούμσκα (λ) , Κοσανίοβα, Ρουτάροβα, Κβαπόλοβα 1, Ντοστάλοβα, Βινκούροβα.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Πέτκοφ) : Νένοβα 2, Ραμπαντζίεβα 16, Ρούσεβα 9, Βασίλεβα 8, Φιλίποβα 9, Νικόλοβα 7 / Μόνοβα (λ), Ζάρκοβα 1, Γιάνεβα.

Περισσότερα από την κατηγορία: « Τρομακτικό το Βέλγιο! Κυρίαρχη η Τουρκία »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ