1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
01-06-2014 16:13

Στην κορυφή η Σερβία, πήρε ξανά τους Ρώσους

Στην κορυφή του δεύτερου ομίλου του World League βρίσκεται η Εθνική Σερβίας, αφού μετά τη νίκη της Παρασκευής με 3-2 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρωσίας, την κέρδισε και πάλι, αυτή τη φορά με 3-1.

Με τον Πέτρι να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της με 28 πόντους, η Σερβία πήρε την δεύτερη νίκη της με αντίπαλο την Ρωσία και έκλεισε ένα ιδανικό για εκείνη διήμερο. Τους περισσότερους πόντους (16) για την Ρωσία είχε ο Μπιρικούκοφ.

Αρχικά, η Ρωσία βρέθηκε μπροστά έχοντας για όπλο το σχεδόν αδιαπέραστο μπλοκ που την κρατούσε σε απόσταση από την αντίπαλο. Ο Πέτρι κράτησε ζωντανή την Σερβια και ψαλίδισε τη διαφορά με  αρκετά επιτυχημένα μπλοκ μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού η δυναμική της Ρωσίας φάνηκε στο πρώτο σετ. 

Το δεύτερο σετ αποτέλεσε εύκολη υπόθεση για τους Σέρβους, με τους Ρώσους να μην μπορούν να απαντήσουν στις συνεχόμενες επιθέσεις τους των αντιπάλων τους και να χάνουν σαν θεατές. 

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν το πάνω χέρι και να παίρνουν προβάδισμα τριών πόντων, ενώ οι οικοδεσπότες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Ωστόσο η Σερβία αύξησε τα ποσοστά της στην επίθεση κι έκανε το 9-9, ενώ με αργούς ρυθμούς πέρασε μπροστά με «εμπνευστές» τους Ατανασίγιεβιτς, ο οποίος μπλόκαρε τις επιθέσεις των αντιπάλων, και τα αδέρφια Κοβάσεβιτς. 

Στο τέταρτο σετ η Ρωσία μπήκε ξανά δυναμικά, όπως οι Σέρβοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και έκαναν το 3-1 που τους τοποθετεί στην κορυφή πάνω από τις ΗΠΑ, Βουλγαρία και Ρωσία. 

Δείτε το στατιστικό του ματς ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ