1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2014 20:18

Γιορντάνοφ και Ζέκοφ επιστρέφουν στην Εθνική Βουλγαρίας

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και ο Αντρέι Ζέκοφ είναι μεταξύ των αθλητών που υπολογίζονται για την Εθνική Βουλγαρίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας τον προσεχή Αύγουστο.


Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της βουλγαρικής ομοσπονδίας ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ βουλγαρικών Μέσων Ενημέρωσης «ο Γιορντάνοφ στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίζεται με ενέσεις για το τραύμα που έχει στον αριστερό ώμο και θα χρειαστεί να περάσει από ειδικές εξετάσεις στην Γαλλία και την Ιταλία. Ο Ζέκοφ προέρχεται και αυτός από μια δύσκολη σεζόν στην Ρουμανία με την Τόμις Κονστάντα όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως ο Ζέκοφ αγωνίστηκε στην Ε.Α.Πατρών, ενώ όπως και ο Γιορντάνοφ κόπηκαν από την Εθνική Βουλγαρίας πριν από 2 χρόνια.

2 σχόλια

  • Comment Link pamvo - fan Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 13:21 posted by pamvo - fan

    Mπραβο ,πολλη σωστη τοποθετηση.

    και το επιβεβαιωνω ,γιατι ξερω εκ των εσω οτι το χειμωνα που εψαχνε Ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟς για ξενο ακραιο ,και να αλλαξει τον τζιουστινιανο ειχε βρει εναν βουλγαρο ,αλλα δεν τον εκλεισε γιατι καθε τρεις και λιγο η ομαδα του ανεβαζε την ταριφα ενω ειχαν συμφωνησει σε καποια ποσα ,με αστεια προσχηματα .

  • Comment Link volley1980 Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 06:48 posted by volley1980

    Καλά οι βούλγαροι δεν έχουν τον θεό τους.
    Ξέρουν οτι ο Γιορντάνοφ είναι τελειωμένος από τον ολυμπιακό και σακάτης.Αρα πρέπει να τον βγάλουμε στο παζάρι μήπως και τσιμπήσει κανένα σωματείο και πάρουμε την μίζα μας αφού θα προπονείται με την εθνική.
    Ξυπνήστε ρεεεεεεεε ολα τα χρόνια οι βούλγαροι και οι Σέρβοι τα ίδια κάνουν έχου 3000 χιλιάδες διεθνείς και περιμένουν τα ψάρια να τσιμπήσουν.
    Δώστε χρόνο στα ελληνόπουλα.
    Παιχταράς ο Γιορντάνοφ δε λέω αλλά στα ζόρικα παιχνίδια που ήταν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ