1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2014 19:25

Αποσύρεται η Λοκομοτίβ Χάρκιβ

Η πολιτική κρίση στην Ουκρανία, ανάγκασε την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, Λοκομοτίβ Χάρκιβ, του Γιούρι Φιλίποφ να αποσύρει την συμμετοχή της από το ρωσικό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Η ανακοίνωση:

Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι αναστέλλουμε την συμμετοχή μας από το πρωτάθλημα της Ρωσίας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση που αναγκαζόμαστε να πάρουμε λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία. Μάλλον δεν είναι απαραίτητο να καταγράψουμε όλες τις πτυχές της κατάστασης, η οποία μας έκανε να λάβουμε μια τέτοια απόφαση.

Δεν κρύβουμε ότι η συμμετοχής στο ισχυρότερο πρωτάθλημα του κόσμου, δεν ήταν μόνο μια πολύτιμη εμπειρία, αλλά και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αύξησε επίσης την δημοτικότητα του συλλόγου και του αθλήματος στην χώρα μας.

Σήμερα διατηρούμε το δικαίωμα να επικεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις και να παράγουμε αθλητές που θα μπορούν να ενισχύσουν την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη απέναντι στους οπαδούς μας, αλλά στην παρούσα κατάσταση δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ