1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2014 17:28

Συγκίνηση Βελάσκο στην παρουσίασή του (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WORLD/ARGENTINA/velasco-parousiasi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WORLD/ARGENTINA/velasco-parousiasi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Σε ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες παρουσιάστηκε χθες ο νέος προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Χούλιο Βελάσκο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμου, Μαουρίτσιο Εσπινόλα, ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής Μάριο Μότσια, ο προέρδος της ομοσπονδίας Χουάν Αντόνιο Γκουτιέρες και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ομοσπονδίας Ερνάν Γκαρσία.


«Είναι πολυτέλεια και τιμή να είναι κανείς προπονητής της Εθνικής Αργεντινής και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε αρχικά ο Βελάσκο, ο οποίος εμφανίστηκε βουρκωμένος από την συγκίνηση που αναλαμβάνει προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Όλοι θα είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα. Δεν υπόσχομαι αποτελέσματα, αλλά μια σπουδαία δουλειά, που θα μείνει στην ιστορία. Ένα σύνολο με ομαδικό πνεύμα που θα παίζει για τη φανέλα». Ο Βελάσκο ήταν βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής την περίοδο 1981-83 και άφησε την πατρίδα του για να εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία, την Ισπανία και Ιράν. Πλέον επιστρέφει στην πατρίδα του και η συγκίνηση είναι δικαιολογημένη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ