1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-10-2016 20:02

Ντάντε: «Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Λίγο πριν επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ο Ντάντε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ δήλωσε χαρούμενος που γυρίζει στην Ελλάδα στην οποία κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και τόνισε ότι θέλει να πανηγυρίσει τίτλους με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, σε μία χώρα που με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Στην Ελλάδα έπαιξα τρία χρόνια και κέρδισα το μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας μου, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που έχει ως κύριο άθλημα το ποδόσφαιρο, αλλά έχει και πολλά άλλα αθλήματα, όπως το βόλεϊ. Έχει μία πολύ καλή ομάδα, έχει πάρει το πρωτάθλημα και έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς που έρχονται στο γήπεδο και ενθαρρύνουν την ομάδα. Ανυπομονώ να πάω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και να πανηγυρίσουμε τίτλους μαζί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ