1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2023 15:23

Οι παλαίμαχοι βολεϊμπολίστες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού θυμούνται και οργανώνονται σε σύνδεσμο

Οι παλαίμαχοι βολεϊμπολίστες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην  "Φωλιά" του Δημήτρη Κρόκου στην Παιανία, θυμήθηκαν παλιές ιστορίες και οργανώνονται σε σύνδεσμο.

Με πρόσκληση του Ντίνου Χασάπη, παρόντος του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου οι παλαίμαχοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θυμήθηκαν παλιές ιστορίες, τις διηγήθηκαν με πάθος και συμφώνησαν να οργανωθούν, σε συνεργασία με τους Θεσσαλονικείς και τους Θρακιώτες.

Επόμενο ραντεβού σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη, με την ΕΟΠΕ να προσφέρει γραμματειακή υποστήριξη και τον Ντίνο Χασάπη να είναι στην κεφαλή της οργάνωσης.

Παρόντες ήταν και οι Νίκος Μπεργελές, Θεοτόκης Μανουσαρίδης, Κυριάκος Παντελιάς, Νίκο Κριτσοταλάκης, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Παύλος Καραμαρούδης, Σωτήρης Αμαριανάκης, Νίκος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Μαλουσάρης, Ρούλης Αγραπιδάκης.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Θανάσης Μπελιγράτης παρουσιάζει τον θρυλικό Μιχάλη Μαστρανδρέα
    Ήταν 26 Φεβρουαρίου του 2009 όταν ο Μιχάλης Μαστρανδρέας άφησε την τελευταία του πνοή. Εννέα χρόνια από το τελευταίο αντίο στον πρόεδρο των προέδρων η επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ volleyball.gr παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του σπουδαίου παράγοντα του ελληνικού βόλεϊ, τις σημαντικότερες στιγμές της πλούσιας αθλητικής του καριέρας.
  • Όταν η Άννα έγραφε ιστορία με την Λία
    Δείτε μέσω του volleynews.gr φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων την εποχή που η Άννα Ξερικού εντυπωσίαζε με τις επιδόσεις της στην άμμο, με συμπαίκτρια την Λία Μήτση που μας παραχώρησε το υλικό από το προσωπικό της αρχείο και την ευχαριστούμε γι'αυτό.
  • Το ποίημα που έγραψε ένας φίλος για το Νίκο Σαμαρά
    Διαβάστε το ποίημα που έγραψε ένας φίλος για το χαμό του Νίκου Σαμαρά
  • Ανασκόπηση 2012 - Μάιος: Πρωταθλητής και νταμπλούχος άνευ αγώνα ο Ηρακλής, στα δικαστήρια ο δευτεραθλητής Φοίνικας και ο Κράβαρικ MVP

    Ενώ όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες οδεύουν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους για προετοιμασία στα Προολυμπιακά τουρνουά και για το Παγκόσμιο Λιγκ, στην Ελλάδα ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ δεν καταφέρνουν να πείσουν τον Φοίνικα να κατέβει να αγωνιστεί στον 5ο τελικό καθώς οι συριανοί επιμένουν να υποστηρίζουν πως το πρωτάθλημα είναι άκυρο και κάνουν προσφυγή στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας πως υπάρχει υπαιτιότητα του Ηρακλή στην αναβολή του τελικού που είχε οριστεί στις 28 Απριλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ