1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2013 15:44

ΑΕΚ για Καβαθά, Κοσμά και Γιακουμή

Τις τρεις παίκτριες που είδαν την πόρτα της εξόδου από τον νταμπλούχο στο βόλεϊ Γυναικών Ολυμπιακό διεκδικεί η ΑΕΚ.
Πρόκειται για την αρχηγό Δήμητρα Γιακουμή, τη Σοφία Κοσμά και την Αννα Καβαθά οι οποίες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ενωση και δεν αποκλείεται εντός των ημερών θα συμφωνήσουν.

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

72 σχόλια

  • Comment Link dionisis Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 12:00 posted by dionisis

    Δημήτρη το όλο θέμα είχε ξεκινήσει από κάποιον που έλεγε πως πλέον δεν θα παίζεται σε γήπεδο με 10 άτομα.Και είναι διαφορετικό να σχολιάζεις τον κόσμο στα γήπεδα και διαφορετικό τα ερωτικά κάποιας αθλήτριας και να δίνεις δική σου ερμηνεία στα λόγια ενός προπονητής που ήδη έχει ξεκαθαρίσει τι εννοούσε τότε.

  • Comment Link dimis 21 Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 10:51 posted by dimis 21

    Εγω για βολλευ μιλαω αλλοι λενε για στερημενους οπαδους για για για. Ο αλλος γραφει για το κοσμο στο δικο μου γηπεδο και να εισαι σιγουρος οτι σε κοντρα εχω ερθει και με τη δικη μου ομαδα για πραγματα αγωνιστικα που δε συμφωνω. Τωρα οσο αφορα το Τελη αντι να χαρει το τιτλο βγηκε και εκραζε ε ουτε αυτο δε μπορει να χαρει. Τωρα το αν ειμαι κατευθυνιμενος προβλημα σου. ολα κοκκινα δεν ειπα αν φευγει η μενει και σαν ΑΕΚΤΖΗΣ σου λεω οτι αυτη τη στιγμη εχεις τη καλυτερη πασα

  • Comment Link dionisis Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 08:51 posted by dionisis

    Δημήτρη είναι ξεκάθαρο πόσο κατευθυνόμενος είσαι.Γράφεις πως θες να μιλήσεις για βόλλευ και παραφράζεις δηλώσεις προπονητών.Σίγουρα θες να δημιουργήσεις θέμα από το πουθενά λέγοντας πράγματα που δεν στέκουν για κανένα λόγο.Διάβασε τα άρθρα του Λεμονίδη και τα σχόλια των πεφωτισμένων παντογνώστων .Ο ίδιος είπε διευκρίνισε σε ποιες ήταν οι γκόμενες.Ο κύριος Σωτήρχος είναι πολύ έμπειρος και δεν θα έκανε τέτοιο λάθος.Για life-style καλοί είστε εκεί να συζητάτε τα ερωτικά της κάθε παίκτριες.Έχουμε βέβαια και της δημοσιογραφάρες να μας λένε ότι στις ομάδες πέφτει πολύ σεξ και γιάυτό δήλωσε όσα δήλωσε ο Σωτήρχος.Ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που σχολιάζω ένα θέμα που μερικοί θα θέλατε σαν τρελοί να του δώσετε την δική σας εξήγηση παραφράζοντας με τον πιο απαράδεκτο τρόπο τις δηλώσεις του Τέλη.Ο άλλος γράφει για τον κόσμο σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο και εσύ του απαντάς γράφοντας για την ερωτική ζωή της Χριστοδούλου και αυτό είναι κάτι που δείχνει το πραγματικό σου ήθος.

  • Comment Link ola kokkina Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 08:33 posted by ola kokkina

    dimis 21 σε ερώτηση για το τι έχει να πει σε όσους αμφισβήτησαν την ομάδα φέτος να απαντάει για την Χριστοδούλου δεν έχει νόημα .Σε συγκεκριμένο άτομο (και σε μερικούς ακόμα) πήγαινε το μήνυμα το οποίο άτομο το παραδέχτηκε.Άλλωστε λες να αναφερόταν σε άτομο που θα συνεργάζονταν μαζί για άλλα 2 χρόνια και εν όψη του κυπέλλου.Μην δημιουργείται άλλα παραμύθια.

  • Comment Link dimis 21 Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 06:44 posted by dimis 21

    ola kokkina ο δικος σου μιλαγε οτι δεν ασχολειται με γκομενες οπου γκομενες βαλε τη Χριστοδουλου αλα αυτη το ξελασπωσε. Ας μιλησουμε για βολλευ γιατι δυστυχως κοντευουμε να το ξεχασουμε και σε αυτο φταινε και οι ομαδες που δε κοιτανε να βελτιωσουν το προιον

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ